fbpx

Sammenlign boliger

Spørgehjørnet

Her finder du svar på de spørgsmål vores kunder typisk har.

Jo det er rigtigt, men når vi gør det efter aftale med dig, er vi sikre på at det bliver gjort til tiden. Det er jo først når køber har fået skøde på ejendommen at du får dine penge fri. Det er derfor vigtigt at vi har styr på hele processen frem til handelen er færdig.

Sammen aftaler vi udbudsprisen på din bolig, det er vigtigt at man starter ud med den rigtige pris. Det er set alt for mange gange at hvis man starter for højt, ender man for lavt, og det er ikke i nogens interesse.

100% solgt eller gratis, betyder at du ikke betaler noget som helst til DomusConnect før boligen er solgt. Dette gælder både for salæret til os og andre udgifter forbundet med salget. Egne udlæg til tilstandsrapport mm godtgøres ikke af DomusConnect.

Det er den ikke, du betaler selv for rapporterne direkte til dem der laver dem.

Det kan du ikke, der skal være et energimærke for at vi må sætte boligen til salg. Det er samtidig et dårligt signal overfor køber hvis der ikke er de obligatoriske rapporter. Der er ofte en rabat på at få lavet alle rapporter på en gang, og energimærket skal jo være der.

Du kan altid skrive til os via vores hjemmeside eller på info@domusconnect.dk og vi bestræber os på at svare indenfor 24 timer. Du kan også ringe på 77301009

Ja du står selv for fremvisning af din bolig. Når du som sælger selv fremviser, kan du tildele en masse små sjove historier samt relevant information til køberen. Du kan bringe mere sjæl til fremvisning end en ejendomsmægler der kun kender boligen gennem dig. 

Når der er en interesseret køber, modtager du en mail med kontaktoplysninger på køber og så aftaler du selv tidspunktet for en fremvisning.

Hvis der er en køber der har udtrykt interesse efter en fremvisning kontakter du os direkte og vi sørger for at tage kontakt til køberen.

Det gør vi, sammen med dig. Købers advokat og bank skriver direkte til os, og så svarer vi efter aftale med dig.

Købers bank skal stille en garanti for købesummen, og vi følger op på at det sker, så du er sikker på at få dine penge.

Din bolig bliver vist på boligsiden.dk, boliga.dk og på domusconnect.dk, så har du mulighed for at tilkøbe ekstra markedsføring – se vores tillægspakker her

Vi tager en snak med dig om prisen og giver dig en gratis online vurdering. 

Vi bestiller din billeder og så bliver du kontaktet af fotografen og aftaler så et tidspunkt som passer dig. Fotografen leverer så billederne af din bolig direkte til os.

Vi bestiller alle rapporter via et forsikringsselskab, så bliver du kontaktet af den byggesagkyndige og aftaler hvornår det passer dig at få lavet rapporterne.

Vi sørger for at der ligger et tilbud på en ejerskifteforsikring på din ejendom når den bliver solgt, så du er omfattet af reglerne om ansvarfrihed.

DomusConnect har samme uddannelse og forsikring som den traditionelle ejendomsmægler. Så ja, det er lige så sikkert at sælge og købe bolig gennem DomusConnect, som det er hos en traditionel ejendomsmægler.

Fandt du ikke hvad du ledte efter?

Vi er klar til at hjælpe dig hvis du har nogle spørgsmål til hvordan du kommer i gang eller hvis du har brug for yderligere vejledning til at komme i hus med dit bolig salg.