fbpx

Sammenlign boliger

Sådan sætter du din bolig til salg (Ejerlejlighed)

Når vi har godkendt din anmodning om salg af din bolig, skal du klargøre sagen til salg. Nedenfor finder du en udførlig guide til at gøre dette.

dc_1

Som det første, skal du sende en anmodning til os, med lidt information om den ejerlejlighed du vil sælge, samt vælge ”prispakke”.

DC_2

Når vi har indhentet lidt yderligere oplysninger om din ejendom og godkendt at boligen kan sælges gennem DomusConnect, vil du modtage en mail med en bekræftelse og en gennemgang af hvad der nu skal ske.

DC_3

Du vil nu modtage en mail med et link til cpr-validering. Dette for at opfylde reglerne i GDPR og regler om hvidvaskning m.v.

dc_4

For at din lejlighed kan komme til salg på nettet, er der nogle ting der skal være gjort.

a. Der skal være nogle gode billeder af ejendommen. Vi sørger for at du bliver kontaktet af en professionel fotograf, som tager billeder af ejendommen og uploader disse til os.

b. Der skal være et gyldigt energimærke på lejligheden, dette får vi fra administrator af ejerforeningen.

c. Hus synsordningen med tilstandsrapport og el-rapport gælder også for ejerlejligheder. Det er dog ikke almindeligt at have disse på en ejerlejlighed. Se boligejer.dk for yderligere information.

d. Vi skal have et ejerlejlighedsskema fra administrator af ejerforeningen, her medfølger diverse bilag incl. Energimærket.

e. Der skal være en ejendomsdatarapport, denne henter vi på Boligejer.dk.

f. Endelig skal du uploade de dokumenter som kun du selv har, dette er som minimum ejendomsskattebilletten og en kopi af forsikringspolicen. Skulle du udover dette have noget som du mener er relevant/interessant for en køber er det en god ide at uploade dette også.

dc_5

Sidst men ikke mindst skal du lave en god og sælgende beskrivelse af ejendommen. Læs guide herom eller gå direkte til boligbeskrivelsen.

dc_6

Du skal nu betale 1. delbetaling for den pakke du har valgt, og din bolig kommer nu på nettet.

Andre har også læst

Ønsker du at læse flere guides?

...eller føler du dig allerede klar til at sætte til salg?