fbpx

Sammenlign boliger

Sælg med DomusConnect

Vi lever for at du får den fulde fortjeneste ud af dit boligsalg online. Vi gør det så simpelt og sikkert som en traditionel ejendomsmægler. 

Hvordan kommer jeg i gang?

Det er simpelt og sikkert at komme i gang med at sælge din bolig selv. Først skal du udfylde lidt information omkring dig og din bolig til os. 

Vi vurderer din anmodning og giver dig besked når vi er klar til at gå videre 

Når du har hentet de nødvendige dokumenter, fået taget billeder af din bolig, samt skrevet en boligbeskrivelse, er vi klar til at lægge din bolig online så din mulige køber kan se den. 

For at gøre det så let og overskueligt for dig har vi samlet en guide der hedder “sådan sætter du til salg”, så du ikke glemmer noget i processen. 

Skal jeg selv fremvise?

Ja, vi har lavet en guide til dig så du trygt kan fremvise dit hus selv. Vi hjælper dig når boligen er solgt. Du får en udførlig købsaftale bygget på din aftale med køberen – så er du sikker på det juridiske er på plads.

Priser

Priserne starter fra 11.750 kr. Vi tilbyder forskellige pakkeløsninger så du opnår et mere effektivt salg. Læs mere om vores pakkeløsninger.

Sikkerhed

Du er lige så godt sikret som hos en almindelig ejendomsmægler. Der er tilknyttet en ansvarlig ejendomsmægler til din sag, vi er medlem af DE og har derigennem den samme forsikring som en traditionel ejendomsmægler.

Partnere

Vi samarbejder med forskellige partnere for at du kan opnå et effektivt salg. Du kan læse mere om dem og hvad de kan tilbyde her.

Kom i gang i dag

Du kan let og hurtigt sende os en anmodning med lidt information om dig og din bolig. Vi sender en bekræftelse med modtagelse og hjælper dig i gang ét skridt af gangen. Send anmodning til os.