fbpx

Sammenlign boliger

Sælg med DomusConnect

Vi lever for at du får den fulde fortjeneste ud af dit boligsalg online. Med DomusConnect får du en simpel & sikker digital ejendomsmægler.

Hvordan kommer jeg i gang?

Det er simpelt og sikkert at komme i gang med at sælge din bolig hos DomusConnect

  1. Du sender din adresse til os, vi kontakter dig med en online salgsvurdering.
  2. Vi bliver enige om en salgspris og fotografen kommer på besøg og vi skriver en boligbeskrivelse. 
  3. Herefter kommer din bolig på nettet. Boligen vises på Boligsiden, Boliga og Facebook.
  4. Du åbner døren selv og fremviser.
  5. Vi følger salget til dørs.

Skal jeg selv fremvise?

Ja, vi har lavet en guide til dig så du trygt kan fremvise dit hus selv. Vi hjælper dig når boligen er solgt. Du får en udførlig købsaftale bygget på din aftale med køberen – så er du sikker på det juridiske er på plads.

Fast lavt salær

Den samlede pris er 11.750 kr. Et fast lavt salær hvor alt er inkluderet – helt enkelt. Du fremviser selv, mens vi sørger for resten

Du er sikret

Du er lige så godt sikret som hos en almindelig ejendomsmægler. Der er tilknyttet en ansvarlig ejendomsmægler til din sag og har den samme forsikring som en traditionel ejendomsmægler.

100% solgt eller gratis

100% solgt eller gratis, betyder at du ikke betaler noget som helst til Domus Connect før boligen er solgt. Dette gælder både for salæret til os og andre udgifter forbundet med salget. Egne udlæg til tilstandsrapport mm godgøres ikke af Domus Connect.

Kom i gang i dag

Du skal ikke længere bekymre dig om høje salærer eller et uoverskueligt selvsalg. Med DomusConnect får du en simpel & sikker digital ejendomsmægler.