fbpx

Sammenlign boliger

Sådan sætter du din bolig til salg (Villa/rækkehus)

Når vi har godkendt din anmodning om salg af din bolig, skal du klargøre sagen til salg. Nedenfor finder du en udførlig guide til at gøre dette.

dc_1

Som det første, skal du sende en anmodning til os, med lidt information om det villa/rækkehus du vil sælge, samt vælge ”prispakke”.

DC_2

Når vi har indhentet lidt yderligere oplysninger om ejendommen og godkendt at ejendommen kan sælges gennem DomusConnect, vil du modtage en mail med en bekræftelse og en gennemgang af hvad der nu skal ske.

DC_3

Du vil nu modtage en mail med et link til cpr-validering. Dette for at opfylde reglerne i GDPR og regler om hvidvaskning m.v

dc_4

For at din ejendom kan komme til salg på nettet, er der nogle ting der skal være gjort.

a. Der skal være nogle gode billeder af ejendommen.  Vi sørger for at du bliver kontaktet af en professionel fotograf, som tager billeder af ejendommen og uploader disse til os.

b. Der skal være et gyldigt energimærke på ejendommen, dette skal bestilles hos en byggesagkyndig eller via et forsikringsselskab. Se yderligere oplysninger på boligejer.dk. Vi sørger for at bestille et energimærke hvis ikke din ejendom har et gyldigt energimærke.

c. Det er en rigtig god ide at have tilstandsrapport og el-rapport på ejendommen når den sættes til salg. Det gør det meget nemmere ved en fremvisning når du ikke skal diskutere boligens stand med køberen, men blot kan fremlægge rapporterne for dem. Rapporterne skal bestilles via et forsikringsselskab eller direkte hos den byggesagkyndige. Se boligejer.dk for yderligere information.

Vi sørger vi for bestilling via et forsikringsselskab.

d. Der skal være en ejendomsdatarapport, denne henter vi på Boligejer.dk

e. Endelig skal du uploade de dokumenter som kun du selv har, dette er som minimum ejendomsskattebilletten og en kopi af forsikringspolicen. Er der grundejerforening skal vi også have oplysninger om denne, kontingent, vedtægter, referat af seneste generalforsamling og regnskab. Skulle du udover dette have noget som du mener er relevant/interessant for en køber er det en god ide at uploade dette også.

dc_5

Sidst men ikke mindst skal du lave en god og sælgende beskrivelse af ejendommen. Læs guide herom eller gå direkte til boligbeskrivelsen.

dc_6

Du skal nu betale 1. delbetaling for den pakke du har valgt, og din bolig kommer nu på nettet.

Andre har også læst

Ønsker du at læse flere guides?

...eller føler du dig allerede klar til at sætte til salg?