fbpx

Sammenlign boliger

Priser & ydelser

DomusConnect tilbyder 3 forskellige prispakker, så du frit kan vælge hvor nemt dit boligsalg skal være. Se mere information samt priser herunder

*Der betales beløb 3.500 kr. i delbetalingen som er en del af det samlede salær. Betales online hvorefter boligen lægges på nettet.

*Der betales beløb 3.500 kr. i delbetalingen som er en del af det samlede salær. Betales online hvorefter boligen lægges på nettet.

*Der betales beløb 4.750 kr. i delbetalingen som er en del af det samlede salær. Betales online hvorefter boligen lægges på nettet.

Beskrivelse af ydelser

Nedenfor kan du læse mere om hvad du får med i de forskellige pakker samt priser for tillægspakkerne. Ønsker man Basis eller Komfort pakken er alle tillægspakkerne ikke inkluderet, men det er muligt at tilkøbe dem såfremt det ønskes.

Når du sælger din bolig gennem DomusConnect får du adgang til en personlig boligportal hvor du kan uploade boligbeskrivelse, tilrette pris, ændre oplysninger mm. Du vil få tilsendt en email med mere information når du ønsker at sætte til salg.

Der skal være nogle gode billeder af ejendommen.  Vi sørger for at du bliver kontaktet af en professionel fotograf, som tager billeder af ejendommen og uploader disse til os.

Det er en rigtig god ide at have tilstandsrapport og el-rapport på ejendommen når den sættes til salg. Det gør det meget nemmere ved en fremvisning når du ikke skal diskutere ejendommens stand med en køber, men blot kan fremlægge rapporterne for dem. Rapporterne skal bestilles via et forsikringsselskab eller direkte hos den byggesagkyndige. Se boligejer.dk for yderligere information.

Vi sørger vi for bestilling via et forsikringsselskab.

Når din bolig er sat til salg kan du tilkøbe en markedsføringspakke, hvor du får hjælp til at annoncerer din bolig ud til netop din målgruppe på Facebook og Instagram. Det giver et mere effektivt salg og du når ud til en bredere målgruppe der måske ikke fandt din bolig via en bolig portal. Dette er inkluderet i Premium pakken, men kan tilkøbes i de andre pakker.

Læs mere om markedsføringspakkerne her.

Du betaler en andel af dit samlede salær inden boligen bliver listet online. Dette er for at dække de udgifter der måtte være i forbindelse med processen. Dette forpligter også begge parter og giver et troværdigt salg. Din bolig vil blive fremvist med en bolig annonce på de mest populære boligportaler så du er sikker på at blive fundet af mulige købere. Din bolig vil blive vist på Boligsiden.dk, Boliga.dk DomusConnect.dk og der er mulighed for hjælp til annoncer via Facebook.

Med vores løsning bliver du automatisk holdt opdateret om din status. Det vil sige du får fremsendt email notifikationer der viser dig hvor mange der har kigget på din bolig, hvis de ønsker fremvisning eller har spørgsmål. Du vil derfor altid få besked når der sker noget nyt omkring dit boligsalg.

Det kan som udgangspunkt være meget svært at forhandle om sin egen bolig. Der går nemt følelser i det, hvis en køber udtrykker sig lidt negativt om dit hjem.

Synes du det virker lidt uoverskueligt og føler du dig ikke helt tryg, kan du lade os klarer dette. Du kan købe en tillægspakke hvor vi tager os af forhandlingen eller du kan vælge premium pakken når du sætter din bolig til salg. Pris kr. 5.000,00

Bestil hjælp til forhandling her

For at vi kan lave en købsaftale skal vi have følgende oplysninger:

  1. Pris på ejendommen.
  2. Overtagelses dag.
  3. Hvad medfølger udover ejendommen. (evt. gardiner, haveredskaber m.v.)
  4. Er der specielle forhold omkring ejendommens stand som er aftalt mellem køber og sælger. (forhold du som sælger har oplyst til køber, som ikke fremgår af ejendommens dokumenter.)

På baggrund af disse oplysninger samt købers personlige oplysninger udarbejder vi en købsaftale som begge parter underskriver digitalt.

Bestil købsaftalen her

Har du valgt at sælge med basispakken står du selv for at klare dette. Det er her vigtigt at du holder øje med at alle frister bliver overholdt, for at du kan være sikker på at pengene er fri til din disposition til aftalt tid. Du kan dog her vælge at købe vores tillægspakke – Eftersalg og skøde.

Har du valgt at sælge med komfortpakken eller premiumpakken er det os der tager os af hele denne del af handelen.

Vi sørger for at orientere din bank om handelen, således at de efter aftale med dig kan lave den mest optimale indfrielse af dine lån.

Vi laver også skødet og sørger for at dette bliver tinglyst til aftalt tid, så du kan disponere over dine penge til den dato der står i købsaftalen.

Pris kr. 10.000,00 (gælder kun for tilkøb i basis pakken)

Bestil eftersalg og skøde her

Kom i gang i dag

Når du har besluttet dig for hvilken prispakke du ønsker, er du klar til at komme i gang. Vi sender en bekræftelse og hjælper dig i gang ét skridt af gangen. Send anmodning til os for at komme i gang med dit boligsalg.