fbpx

Sammenlign boliger

Partnere

Hos DomusConnect har vi nøje udvalgt en række partnere som gør dit bolig salg endnu lettere, mere sikkert og til konkurrencedygtige priser.

Fra DomusConnect til dig

Ud fra vores mange års erfaring inden for salg af bolig, har vi mødt mange partnere der hver især gør salget lidt lettere. Nedenstående partnere er derfor certificeret af os og vi kan 100% stå inden for den ydelse de tilbyder. Såfremt i selv kender nogle i hellere vil benytte jer af, er dette helt ok. Kontakt os gerne for yderligere information om vores partnere.

Fotograf

TakeAWalk er et anderkendt firma der tager profesionelle billeder af din bolig og uploader dem automatisk på din sag. Når du sætter din bolig til salg hos DomusConnect får du fotografering til en unik partner pris. 

Fotograf er inkluderet i alle pakker og bliver bestilt når du er klar til at sætte til salg.

Marketing

Let-marketing er et firma med ekspertise i online marketing. Med dette partnerskab kan vi tilbyde jer eksklusive annonce løsninger på Facebook og Instagram. De sørger for at din målgruppe ser din bolig for et lettere salg.

Boligejer.dk

Boligejer er en tværoffentlig portal med uvildig information til alle, der vil købe eller sælge bolig. DomusConnect henviser til denne partner omkring svar til diverse spørgsmål der måtte komme fra boligejere og købere.

Forsikringspartner og tilstandsrapport

Når du skal sælge din bolig skal der hentes rapporter der uploades til sagen. Vi kan hente alle nødvendige rapporter gennem vores forsikrings partner, hvor man automatisk også får et tilbud på en ejerskifte forsikring.

Kontakt os hvis i ønsker mere information om vores partner eller søg mere information hos Boligejer.dk

Kom i gang i dag

Når du har besluttet dig for hvilken pris pakke du ønsker, er du klar til at komme i gang. Vi sender en bekræftelse mod modtagelse og hjælper dig i gang ét skridt af gangen. Send anmodning til os her…