fbpx

Sammenlign boliger

Handelen er i hus – hvad nu?

Alle forbehold er udløbet og behandlet og handelen er endeligt godkendt af købers advokat/rådgiver og bank – Du har nu solgt din bolig.læs denne artikel for at blive klogere på hvad man skal gøre efter handelen er i hus.

Bestilling af eftersalg og skøde

Alle forbehold er udløbet og behandlet og handelen er endeligt godkendt af købers advokat/rådgiver og bank – Du har nu solgt din bolig.

Så skal sagen ekspederes, således at din bank får indfriet dine lån og der bliver lavet et skøde til de nye ejere. Det er her vigtigt at du holder øje med at alle frister bliver overholdt, for at du kan være sikker på at pengene er fri til din disposition til aftalt tid.

Har du valgt at sælge med basispakken står du selv for at klare det. Du kan dog her vælge at købe vores tillægspakke – Eftersalg og skøde.

Har du valgt at sælge med komfortpakken eller premiumpakken er det os der tager os af hele denne del af handelen.

Vi sørger for at orientere din bank om handelen, således at de efter aftale med dig kan lave den mest optimale indfrielse af dine lån.

Vi laver også skødet og sørger for at dette bliver tinglyst til aftalt tid, så du kan disponere over dine penge til den dato der står i købsaftalen.

Læs mere om vores priser og hvilke ydelser vi tilbyder eller bestil tillægspakken eftersalg og skøde.

Andre har også læst

Ønsker du at læse flere guides?