fbpx

Sammenlign boliger

Fremvisning & salg

Hvordan ved jeg at der nogen der gerne vil se min bolig  Hvad sker der efter en fremvisning ? Hvordan får jeg lavet en købsaftale ? Hvad skal jeg særligt være opmærksom på ?

Hos DomusConnest har vi gjort det let og overskueligt for dig som sælger

Fremvisning

Du modtager kontaktoplysninger, mail og tlf. nr. på dem der gerne vil se din bolig – du kontakter så de interesserede og aftaler selv tidspunkt for en fremvisning.

For hjælp til fremvisning og forhandling, se vores simple guides

Information til den mulige køber

Salgsopstilling, tilstandsrapport, el-rapport og energimærke kan køber selv trække fra vores hjemmeside.

Det er godt at være forberedt ved en fremvisning, og kunne fortælle lidt om hvad der er sket med boligen i den tid du har været ejer, såsom:

Er der bygget om eller til og hvornår? Hvad er alderen på taget ? Hvor gammelt er køkken og bad ? Er der skiftet vinduer ? o.s.v. Regn som udgangspunkt med at oplysninger som du selv gerne ville have er også interessante for dem der skal købe din bolig.

linkedin-sales-navigator-0QvTyp0gH3A-unsplash

Hvad sker der efter fremvisningen?

Husk at få udleveret kontaktinformation så en evt. køber kan komme i kontakt med dig efterfølgende. Enten for aftale om endnu en fremvisning eller for at indgå en aftale om køb af din bolig.

Skal i lave en aftale om køb af din bolig er der 4 punkter som i skal have på plads.

  1. Pris på ejendommen.
  2. Overtagelses dag.
  3. Hvad medfølger udover ejendommen. (evt. gardiner, haveredskaber m.v.)
  4. Er der specielle forhold omkring ejendommens stand som er aftalt mellem køber og sælger. (forhold du som sælger har oplyst til køber, som ikke fremgår af ejendommens dokumenter.)

På baggrund af disse oplysninger samt købers personlige oplysninger udarbejder vi en købsaftale som begge parter underskriver digitalt.

Du kan på nedenstående link sende os ovenstående oplysninger tillige med købers navn.

Hvad skal jeg særligt være opmærksom på når jeg har solgt min bolig.

Hvis du har valgt basispakken skal du som sælger være opmærksom på om køber og dennes rådgiver og pengeinstitut overholder de frister der i aftalt i købsaftalen. Her er der meget at holde styr på og det er vigtigt for at sikre at du som sælger får frigivet dine penge til tiden.

Du kan evt. nu købe vores tillægspakke ‘Eftersalg & skøde’, så klarer vi dette, så resten af forløbet også bliver en god oplevelse.

Har du valgt komfort eller premium pakken er der ikke mere du skal, vi sørger for at handelen bliver færdig og du får dine penge til aftalt tid.

christin-hume-hBuwVLcYTnA-unsplash

Fandt du ikke hvad du ledte efter?

Vi er klar til at hjælpe dig hvis du har nogle spørgsmål til hvordan du kommer i gang eller hvis du har brug for yderligere vejledning til at komme i hus med dit boligsalg.