fbpx

Sammenlign boliger

Du er sikret hos DomusConnect

​Vi har gjort os umage, så du kan gennemføre et sikkert salg gennem DomusConnect! Vi er en digital ejendomsmægler og har den samme ansvarsforsikring som den traditionelle ejendomsmægler.

Vi arbejder efter samme regler som en traditionel ejendomsmægler og har den samme ansvarsforsikring som den traditionelle ejendomsmægler.

Vi skal bare gøre os umage!

Det er vores ansvar at alle relevante oplysninger bliver givet til køber af din ejendom, men det er dit ansvar at de oplysninger som du giver til os er rigtige.

Langt de fleste oplysninger i forbindelse med en ejendomshandel bliver hentet elektronisk i dag og vil derfor være rigtige.

Som sælger har man en loyal oplysningspligt. Dette indebærer, at man som sælger er forpligtet til at oplyse køberen om mangelfulde forhold, som man enten kender til eller burde have kendskab til, og som man som sælger må regne med, at køber vil lægge vægt på ved aftalens indgåelse. Dette gælder alene for forhold, som køber ikke selv klart burde have opdaget. 

Hvordan kommer man i gang?

Vi er klar til at hjælpe dig hvis du har nogle spørgsmål til hvordan du kommer i gang eller hvis du har brug for yderligere vejledning til at komme i hus med dit boligsalg. Læs mere om processen her…