fbpx

Sammenlign boliger

En fremvisning der sælger

Fremvisningen af din ejendom er et af de vigtigste elementer i salgsprocessen.

Du har nu mulighed for at vise de bedste sider af din ejendom til de interesserede købere og give dem et godt indtryk af ejendommen og dens omgivelser. Du kender det sikkert selv, at billederne og beliggenheden var helt perfekt, men fremvisningen gav dig bare det forkerte indtryk af ejendommen, uden at du helt ved hvorfor.

Den samme fejl skal du selv undgå at lave, når du selv viser din ejendom frem. Her får du lige et par gode tips til hvordan du får dine potentielle købere til at gå hjem med et godt indtryk.

Det første indtryk er vigtigt også når det handler om salg af din ejendom. Er forhaven/indgangspartiet eller trappeopgangen pæn og ryddet, så du kan starte fremvisningen i en positiv atmosfære.

Orienter dine naboer når du vil sælge og har fremvisning. Gode naboer betyder mere end du tror.

Sørg for at have gjort rent og ryddet op inden fremvisningen. Det gør ejendommen mere rummelig og får den til at fremstå reel og gennemskuelig.

Sørg for at ejendommen fremstår lys, ved fremvisninger. Lys skaber glæde, så sørg for at alle gardiner og persienner er trukket fra, og tænd evt. lys i mørke hjørner og i trist vejr.

Gør det bedste ved ejendommen synligt. Er der en fantastisk udsigt eller en dejlig have, så sørg for at det er synligt for køberen. Dette kan evt. gøres ved at du slutter din fremvisning på et sted hvor ejendommen præsenterer sig allerbedst.

Det er selvfølgelig i din interesse at fremvise din ejendom, så køber får det hele med, men husk også at give de potentielle købere luft til evt. at gå lidt rundt selv. Det er tit her næste skridt besluttes. Giv altid udtryk for at du gerne fremviser ejendommen igen, hvis de er interesserede.

Det er altid en god ide at afslutte en fremvisning med at aftale, hvad er næste step. Er de overhovedet interesserede i boligen ? Giver de besked når de har truffet en beslutning ? Sørg for at udlevere kontaktoplysninger så de har mulighed for at vende tilbage, hvis der opstår spørgsmål eller de vil se ejendommen igen.

Andre har også læst

Ønsker du at læse flere guides?