fbpx

Sammenlign boliger

Den gode boligbeskrivelse

Hvem ved bedre end dig som lever i boligen hvad den har af kvaliteter?

I denne guide giver vi dig gode tips til hvordan du skriver en professionel boligbeskrivelse der tiltrækker den rette køber.

Det er vigtigt at du i din boligbeskrivelse ikke overdriver da det kan give bagslag ved en fremvisning, hvor de interesserede så går derfra med en skuffelse. Det er bedre hvis der er plads til en positiv oplevelse for køber.

Du kan med fordel dele sin boligbeskrivelse op i 3 afsnit:

dc_1

Skriv lidt om typen af bolig, er det et parcelhus eller et hyggeligt bondehus, en herskabslejlighed eller ny byg. Skriv også her lidt om standen på ejendommen.

DC_2

Beskriv hvad boligen indeholder, det er ikke alle der er gode til at se på en plantegning. Lidt om stand/alder på køkken og bad er altid interessant. Her kan det være en god ide at skrive lidt om hvorfor du faldt for ejendommen. Her kan du også skrive lidt om ejendommens potentiale, kan der laves et ekstra værelse? eller er der mulighed for køkken/alrum. Det er vigtigt at en køber kan se muligheder.

DC_3

Hvordan er området hvor boligen ligger, afstand til transport, daginstitution og indkøb. Er der gode muligheder for fritidsaktiviteter, altså alle de eksterne faktorer som er vigtige i det daglige.

Andre har også læst

Ønsker du at læse flere guides?